Redovna godišnja skupština Društva

HPD “Ivančica iz Ivanca održalo je ovu nedjelju 13.10.2019. u planinarskom domu na Ivančici svoju redovnu godišnju skupštinu.
Prema predviđenom dnevnom redu usvojeno je Izvješće u radu Društva između dvije skupštine, financijsko izvješće za 2018. godinu, izvješća Nadzornog odbora i Suda časti te program rada i financijski plan za 2020. godinu. Sudionici Skupštine potaknuli su raspravu o raznim pitanjima od interesa za djelatnost Društva tj. o određenim dotad poduzetim akcijama te i o budućim.


Skupu je uz 90 članova Društva prisustvovala i Jadranka Čoklica, dopredsjednica Hrvatskog planinarskog saveza te predsjednica Planinarskog saveza Varaždinske županije koja se prisutnima obratila s par rečenica izrazivši zadovoljstvo učinjenim u proteklom razdoblju te poželjela da se s istim angažmanom nastavi i ubuduće.


Na samom kraju Skupštine održana je i svečana podjela diploma polaznicima 7. Opće planinarske škole koju je vodio Dubravko Pejnović, vodič instruktor HPS-a koji je napomenuo da je 27 planinara uspješno završilo osnovno planinarsko obrazovanje, ohrabrio ih da se u budućnosti dodatno angažiraju u radu društva te nastave se i dalje školovati za neka od planinarski zvanja.Diplome je polaznicima OPŠ uručila dopredsjednica HPS-a Jadranka Čoklica


Skupština je završila u 12h svečanim domjenkom za sve prisutne članove i goste.